Cheryl Pinas

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cheryl Pinas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Cheryl Pinas heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat 'r vanaf de eerst tot de tweede klas.

  Ik zat 'r vanaf de eerst tot de tweede klas. Was wel leuk met Chin-a , Meynaar, Monkou, Gentle, Lynch (die met een diplomaat is getrouwd hahaha ben blij voor hor, ze heeft me ook flink mishandeld met haar houten plank). Geen brood geen school heb iki daar ook mee gemaakt. Was echt Fatoe. Ivo kwam elke dag met een nieuwe "SICO" slippen of " JAGGER" broek. Kennen jullie Joris nog de schoolo geraamte ,die een tof adidas pak aan had. In de eerste zat ik met Saskia wondel, Wendell Monkou die me hel achterlijk pestte omdat ik een blokjesbeugel had, een jongen ritveld, Muriel amelo, Mofita. en inde tweede zat ik met Ivo Fabre hopeloos, Levens, Loswijk die les kreef van zijn eigen oma hahahah kreeg vaak op zijn donder, Sergio Rench, No mang was echt een leukeschool met veel gekke kinderen. Ik heb me soms echt kapot gelachen om die streken en bokken die mensen kregen vooral van Juf Riedewald hahahahhh. Een Keer kwam juf Straal ons een berisping geven in de klas, terwijl ze brood at en toen floepte er ineen een stuk brood uit haar mond op de tafel van Sherida Tol hahahahaha. Faja . Those we're the days

  2004, Cheryl Pinas

  allemaal leuke vriendjes en vriendinnetjes gehad daar.

  allemaal leuke vriendjes en vriendinnetjes gehad daar. van sommigen weet ik niet eens meer de naam.Van de jongens kan ik me alleen de irritante dingen herinneren. De leuksete jaren heb ik gehad in de 1e klas bij juffrouw Jons, in de 2e had ik een echt bitch als juf, altijd heel onvriendelijk. in de derde had ik juffrouw Velthuizen die chips verkocht in de pauze hhhhmmmmmmm. in de vierde was het een feest met juffouw Homoet die ons niet aankon, want was waren verschrikkelijk in die klas zaten(Jason Middelijn, Rafael Ezechiels, Patrick Macnack,Sowande Boksteen, Raoul Nijhorst, Netty, en Clifford wiens shirt in een keer heb gescheurd hahahha. in de vijde zat in bij Juf sankatsing een hele liefe juf of was dat in de zesde. Als ik buikpijn had dronk ik altijd mintwater bij meneer Tirion hahaha.en het hielp echt.

  2004, Cheryl Pinas

  klas 416 hele leuke klas.

  klas 416 hele leuke klas

  2004, Cheryl Pinas
  ?