cherida millerson

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cherida millerson en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  cherida millerson heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ik heb hier mijn jeugd door gebracht de daniel schutschool was echt te gek.

  ik heb hier mijn jeugd door gebracht de daniel schutschool was echt te gek.Ik was een van de kleinste maar wel de bijdehandste.De leraren die mij bijgebleven zijn: tjo tjo bakker, juf Wilfers(altijd trek in drop),Annelies,Peggy,Irma en Rob altijd aan het flik vlooien Anita Meijer,Rienk(gym)en in de laatste klas meester Bert.Onze school was een oude joden school met heel veel geheimen gangen boven op zolder altijd spannend.Mijn vienden van die tijd MERVILLE en we zijn nog steeds dikke vriendinnen,Marlyn,Danielle,Tamara(ook nog wel contact mee),Esther,bianca,en nog veel meer.Ik zou graag nog wat mensen willen zien uit die tijd Iwan Breskanzin zat ook bij mij in de klas en andere die bij ons op school zatten

  2003, cherida millerson

  ik werd vaak bij ans op het matje geroepen samen met mijn toen malig school vriendje marinus.

  ik werd vaak bij ans op het matje geroepen samen met mijn toen malig school vriendje marinus. verder waren mijn vrienden merville,monique v.aalst,tanja,dexter,astrid louisville,nawid,pepijn,igor.de pauze's waren echt te gek vooral met onze concierge BAS.met z'n alle naar de bakker of naar de snackbar dat was dan ook wel het hoogte van de pauze.

  2003, cherida millerson
  ?