charlotte scholten

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van charlotte scholten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  charlotte scholten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  5 jaar heb ik op deze school gezeten, toen zijn wij verhuist naar de N.

  5 jaar heb ik op deze school gezeten, toen zijn wij verhuist naar de N.A. favorite docent was meneer bartels. dat was egt een kickuh kerel, heel erg maf en gezellig. de school was ook echt top...keb daar een hele leuke tijd gehad en ik zal dat nooit vergeten!

  2004, charlotte scholten

  op deze school heb ik 1 1/2 jaar gezeten.

  op deze school heb ik 1 1/2 jaar gezeten. ik vond het wel leuk op deze school. veel vriendinnen van me zaten op deze school en ik heb er leuke herinneringen aan ook wel minder leuke herinneringen maar dat hoort er gewoon bij. ik ben een keer bij mevr esschoten (mijn mentor) in de klas in slaap gevallen. ze had me toen mooi laten slapen alleen had ze me in de pauze wakker gemaakt omdat ze de klas op slot wou doen. gelukkig had ze het niet tegen mijn ouders gezegd. minder leuk vond ik de gymleraar meneer tops. hij had de pest aan mij dat kon ik zo merken. toen ik les van hem had vond ik gym gewoon geen bal aan. als de klas een rondje moest rennen moest ik er twee. rare kerel was dat. maar ik heb me wel vermaakt op die school. ik had wel veel leuke leraren..

  2004, charlotte scholten

  ik heb 3 jaar op deze school gezeten ik heb in 3 klassen gezeten en ik had dus 3 docenten.

  ik heb 3 jaar op deze school gezeten ik heb in 3 klassen gezeten en ik had dus 3 docenten. meneer pneu, mevr koen koen en mevr kemble mijn favorite herinneringen zijn uit grade 6. mijn docent was toen mevr kemble. we hadden een eigen passievrucht boom en elke dag aten we passievruchten in de klas. ook hadden we in de middag bijles van haar en dan gingen we eten van de chinees halen. en dat we met onze klas op kamp zijn gegaan naar een ander eiland St. Eustatius. mijn minder favorite herinneringen zijn dat meneer pneu mij heeft geslagen omdat ik 2 redactiesommen niet had gemaakt. mijn hele arm was rood en blauw. ik had echt de pest aan hem en terecht. en dat ik gepest werd omdat ik de enige blanke in de klas was. maar het is allemaal positief uit gelopen en mijn herinneringen zijn positief

  2004, charlotte scholten
  ?