Charlotte Roelofs

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Charlotte Roelofs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Charlotte Roelofs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Waarschijnlijk zullen de meeste mij zich niet meer herinneren.

  Waarschijnlijk zullen de meeste mij zich niet meer herinneren. Echte vrienden of vriendinnen had ik in die tijd niet. Wel een aantal mensen waar ik vaak mee op trok. Caroline van Amstel, Saskia Bouman, Daphne Janssen, Ineke ..... (achternaam ben ik vergeten) en later Tinka Voorthuizen. Ik was een behoorlijk stille verlegen grijze muis. Gelukkig is ´t nog een "beetje" goed gekomen. Ik heb eigenlijk ook niet echt een leuke tijd op school gehad, meer door mijn eigen instelling dan dat dat door medeleerlingen veroorzaakt is. Echt gepest ben ik niet. Na 4 jaar had ik t eigenlijk wel gezien op de Mavo en voor de maal in het derde jaar heb ik de school vaarwel gezegd. De rest van mijn school-carriere kun je op de site vinden. De leukste tijd heb ik op het Eindhovens Avond College afdeling atheneum gehad. Veel gelachen, en inmiddels een stuk minder verlegen en bepaald niet stil meer. Wat ik nooit vergeten zal zijn de geschiedenislessen van Gerritsen, hij kon zo heerlijk beeldend vertellen over de Grieken, Romeinen en nou ja hij had altijd van die heerlijke verhalen. Bij de Jong van handenarbeid vond ik t altijd wel lachen eigenlijk, behoorlijk alternatief. En als ik zeg "dat zoeken we op" weten de meeste wel wie er bedoeld wordt. Je kon zo heerlijk spieken bij die man. Wat zou er trouwens van die "arme" madame Bareau terechtgekomen zijn. We hebben maar een paar maanden frans van der gehad en daarna is ze volledig in gestort.

  2003, Charlotte Roelofs

  Nog maar een keer juffrouw Nauta.

  Nog maar een keer juffrouw Nauta. Later na haar pensioenering ben ik haar nog wel eens op gaan zoeken. Ondanks de lineaal was het best een lief mens. En natuurlijk meneer Blok. Wat kon die heerlijk vertellen en tekenen. En natuurlijk niet te vergeten van der Lei, met zijn chronische "zuinigheid", maar aardrijkskunde heeft ie me bijgebracht. En dan de rampzalige rekenlessen bij van der Ham, wat was die man bot,verschrikkelijk, hij zette je vol liefde zo voor schut voor de hele klas, zodat je meteen helemaal niets meer wist. Maar ik ben het rekentrauma ( en later wiskunde) toch te bovengekomen en heb jaren met veel plezier op een belastingadvieskantoor in de aangiftepraktijk gewerkt.

  2003, Charlotte Roelofs
  ?