Bekijk het volledige profiel van charlotte deHaan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

charlotte deHaan heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Aan deze school heb ik slechte...

Aan deze school heb ik slechte herinneringen. We kwamen van de witte raaf en vergeleken daarbij was deze school echt vreselijk. Ik heb hier maar twee of drie maanden op school gezeten want toen kreeg ik leukemie. Dat was een hele moeilijke tijd maar ik ben nu weer helemaal beter. Heb wel veel gehad aan mijn vrienden en vooral aan Leon, hij was mijn toenmalig vriendje en hij is nog altijd mijn allerbeste vriend. Mijn slechtste herinnering is aan carol Baltfoort (ofzoiets) de gymleraar. Ik was toen erg sportief en deed altijd erg mijn best met gym, ik vond het ook altijd erg leuk ondanks dat carol les gaf. Ik kan mij nog goed herinderen dat toen ik eigenlijk al ziek was (maar dat nog niet wist) mijn gymprestaties ook wat minder werden. vooral de laaste les voor ik in het ziekenhuis lag kon ik niet meer goed meekomen met de rest en ik kon gewoonweg niet meer op mijn benen staan. Carol werd toen heel kwaad op mij en zei dat ik mij aanstelde, ik moest meedoen of weggaan terwijl ik altijd mijn best deed met gym. twee dagen later lag ik in het ziekenhuis. Hij heeft nooit zijn excuses aangeboden.

2004, charlotte deHaan

Ik heb het erg leuk gehad op d...

Ik heb het erg leuk gehad op deze school. Ik kan mij jeroen, esther, donny, marcel, peter, Diego,(en nog een aantal maar de naam niet meer) herinderen. Met Diana Verdonk had ik een beetje een haat liefde verhouding, toch was zij mijn beste vriendin. Ik heb goede herinderingen aan deze school. Ik vond het dan ook heel erg toen ik een aantal jaar eerder van school moest omdat wij gingen verhuizen naar utrecht. Volgens mij waren ik en mij broer best berucht op deze school, maar misschien herinder ik mij dat erger dan het was. Juf uiterwijk was erg lief en juf koeman ook. De juf van de kleuterschool vond ik het allerliefst, ik weet alleen niet meer hoe zij heet, ze had kort blond gekruld haar (volgens mij).Vond meester Visser een beetje eng maar heb hem nooit gehad. Ook juf beem vond ik maar niks, maar dat komt misschien door de verhalen van mijn broer.

2004, charlotte deHaan

ik zat op deze school toen hij...

ik zat op deze school toen hij nog de amandelschool heten. Heb me op de site dan ook rot gezocht naar deze school. ik wist niet dat de naam veranderd was. Ik kwam pas in groep 6 op deze school,omdat ik was verhuisd vanuit Zeist. Ik heb dus de drie leukste leraren gehad, meester spier, meester kolk en ....(weet even niet meer hoe de andere leraar heette). Ik kan me onze directeur ook nog goed herinderen vooral dat ik altijd een beetje bang van hem werd omdat ie zo streng kon zijn. Ik vond het erg leuk op deze school, vooral het softballen in groep 8 was geweldig. Ik heb daardoor ook zelf een jaar op honkbal gezeten. Heb toen echt Utregs leren praten. Ik had veel vrienden en vriendinnen o.a. Paola, Anja, Jill, Quinten, Pascal, Esmeralda, Radna en nog veel meer. Dennis was toen ook een hele tijd mijn vriendje. Ik vond dat we een gezellige klas hadden ookal hadden we toen natuurlijk ook de nodige ruzie's onderling. Maar dat hoort erbij. Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat en hoe het met de leraren vergaan is.

2004, charlotte deHaan
?