Charles Falkenberg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Charles Falkenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Charles Falkenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vrijwel alleen maar hele leuke herinneringen aan deze tijd, op het derde schooljaar na met meester Kamps die mij wel even rechts zou gaan 'leren' schrijven, wat hem 'helaas' niet is gelukt, en natuurlijk het veel te vroege afscheid van Ellen Rutges dat zi

  Vrijwel alleen maar hele leuke herinneringen aan deze tijd, op het derde schooljaar na met meester Kamps die mij wel even rechts zou gaan 'leren' schrijven, wat hem 'helaas' niet is gelukt, en natuurlijk het veel te vroege afscheid van Ellen Rutges dat zichtbaar een stempel drukte op de rest van de schooltijd voor een deel van de klas. Maar ook de goede sfeer in en buiten de school, de sportdagen, de schoolreisjes en de altijd aanwezige activiteiten op 'ons' schoolplein zijn in positieve zin in mijn herinneringen gegrift.

  Heeswijk, 1970

  Een groot feest; 2 x naar Berlijn (wat daarna nooit meer hetzelfde is geworden) 'oproerkraaiers'; Peter Serne, Anno Senten, John Frans, Hans van Bentum.

  Een groot feest; 2 x naar Berlijn (wat daarna nooit meer hetzelfde is geworden) 'oproerkraaiers'; Peter Serne, Anno Senten, John Frans, Hans van Bentum.

  Kalsbeek Coll SGM Chr v, 1981

  Was een heel leuke tijd.

  Was een heel leuke tijd. Maatjes; William Vergeer, Hans van Raaij. Favo leraar; Schneider. Kom nu weer dagelijks in 'aanraking' met John Brandsen.

  St Jozef MAVO, 1976

  ?