Charles Dams

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Charles Dams en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Charles Dams heeft 8 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De herinneringen blijven steken bij de naam van juf Mitzi.

  De herinneringen blijven steken bij de naam van juf Mitzi. Onder wat voor een gebouw zat die kleuterschool ook alweer? Het was naast de Augustinuskerk, maar welk gebouw zat er boven die school? Weet iemand dat nog?

  Kleuterschool Het Augustijntje, 1966

  In september 2003 begonnen met de deeltijdopleiding bij de Ipabo in Amsterdam.

  In september 2003 begonnen met de deeltijdopleiding bij de Ipabo in Amsterdam. Klas D14. Mijn eerste stageschool was de Achthoek in het Oostelijk Havengebied. Erg leuke school met een leuk team. Ik heb daar in de groepen 7, 6 en 1/2 als stagiaire meegedraaid. In het tweede jaar in klas D24, met als stageschool de Barbaraschool in de Oosterparkbuurt. Hier veel geleerd en stage gelopen in de groepen 3, 5 en 8. In het derde jaar (en laatste, ik deed de versnelde opleiding) in klas D34. Mijn stageschool is de Willibrordschool op IJburg, vlakbij ons huis dus. Groep 1/2 en de LIO-stage in groep 3. Op 1 juli afgestudeerd. Sinds juli 2006 werkzaam als leerkracht bij de Willibrordschool in Amsterdam-IJburg.

  Hogeschool IPabo Amsterdam ..., 2003

  Was een leuke school maar mijn verblijf was er erg kort.

  Was een leuke school maar mijn verblijf was er erg kort. Na Kerst 1974 ging ik verder op de Jan Philip Roothaan MAVO aan de andere kant van de A9.

  Keizer Karel College, 1974

  ?