Bekijk het volledige profiel van charlene muus en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

charlene muus heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

juf marjon was mijn favoriete ...

juf marjon was mijn favoriete juf. en juf alie ook.. ik herinner me dat ik altijd een heel verhaal zat te vertellen op de schoot van marjon en met kerst zaten we in een kringetje te zingen.. ik herinner me ook nog een paar mensen bij wie ik in de klas heb gezeten.. joey, maikel nuij, melanie schults..jamaa..,brendan, samir,shirley dat zijn zowat de enige die ik nog een beetje weet..

2004, charlene muus

Ik heb 4tl afgerOnd ben in 1 k...

Ik heb 4tl afgerOnd ben in 1 keer geslaagd:) ik heb heel erg veel bewondering voor mnr. van der meer en mvr. scheper hun hebben mij heel erg geholpen.. ik heb hele erge goede tijden hier op deze school gehad veel nieuwe vrienden gemaakt maar ik heb ook hele slechte periodes gehad en veel vrienden kwijt geraakt maar ondanks alles had ik mijn beste vriendin sharon nog en dat doet me goed:)

2004, charlene muus

mijn leukste herinneringen hie...

mijn leukste herinneringen hieraan zijn de okkennoot (of hoe je het ook mag schrijven) van ijbert.. de lessen van ijbert waren helemaal toppie! en in groep 8 op kamp dat was ook erg leuk.. wat me altijd zal bij blijven staan is dat floor altijd met ons liedjes ging zingen met z`n gitaar..

2004, charlene muus
?