Chantel Taribuka

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantel Taribuka en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chantel Taribuka heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een toffe tijd op de heze gehad.

  Ik heb een toffe tijd op de heze gehad. Ik ging vaak met Maureen Cols, Jeffrey Timisela en zijn neefje Marco Timisela, Danny Simantjuntak, Patricia Serhalawan, Natascha van Dam, (lange) Esther ze ging vaak met Martje om, Sander Bute en nog veel meer. We gingen vaak spijbelen en lekker de stad in zwerven. Ik moest vaak lachen om Meneer van der Waal(natuurkunde). Die vent was echt een zenuwpatient. Dicks was wel oke. Mijn mentor was toen de Winter. Ik kon nog goed herinneren dat Beekman toendertijd directeur was. Ik heb een keer voor straf bij hem op zijn kantoor huiswerk moeten maken. En Beukens was echt een toffe muziek leraar. We zijn met hem een keer naar popformule in amsterdam Escape geweest. Toen moest Ashwad, Joyce Sims optreden . Inderdaad betrapt worden door de congierge Rietsma of zo stiekum roken op het rokerspleintje bij de gymzaal. Puddingbroodjes halen bij de bakker aan de Arnhemseweg. En daarnaast cigaretten kopen bij de sigarenwinkel. Naar de Edah gingen we ook vaak wat halen. De heze was toen echt een geweldige tijd.

  Christelijke Scholengemeens..., 1987

  Ik heb vanaf de kleuterschool op deze school gezeten.

  Ik heb vanaf de kleuterschool op deze school gezeten. Mijn liefste juffrouw was Mevr. Tromp. Ik had een hele leuke klas. Ik zat samen met Othi de Vries, Mathew Taribuka, Patrielle Bakker, Mathea Knulst, Liesbeth Beekman, Bianca Ursepuny, Peter Haverkamp, Marco IJsbeer, Jacob Boreel, Wanda Kraal, Perihan Erkaya, Wim Kuipers, Floortje Hiltman, Andre Schotpoort, dit zijn de mensen die ik nog kon herinneren die tijd. Ik hoop op deze manier contact te krijgen met mijn oude klasgenoten.

  't Berkenholt, 1977

  ?