Chantall van Reeken

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantall van Reeken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chantall van Reeken heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  let op!! 30 September 2006 Reunie examenklassen 1989,1990 en 1991 vanaf 16:00 oostdorperweg 210 Op de Karel Doormanschool heb ik een geweldige tijd gehad.

  let op!! 30 September 2006 Reunie examenklassen 1989,1990 en 1991 vanaf 16:00 oostdorperweg 210 Op de Karel Doormanschool heb ik een geweldige tijd gehad.Leuke herinnering was de; Final Countdown show

  Karel Doorman Mavo, 1986

  van alle scholen waar ik op heb gezeten, vond ik de Emilie Knappert de minst leuke.

  van alle scholen waar ik op heb gezeten, vond ik de Emilie Knappert de minst leuke. Maar ik ben heel erg blij dat ik de opleiding voor Apothekers assistente heb afgerond. Leukste vak, vond ik Farmaceutisch rekenen

  Emilie Knappert, 1990

  De Twickeltjes, leuke school.

  De Twickeltjes, leuke school.Mijn eerste juf bij de kleuters was; Elmira de Haas die later werd vervangen door Mattie Schreuder. De klas waar ik in zat was dus de eerste klas van Mattie, leuk want ze geeft nog steeds les, ik hoop dat onze dochter Romee ook van haar les zal krijgen. Wat ik nog goed weet is dat; als je naar de WC moest je een kralen ketting moest om doen, zodat juf Mattie kon zien dat er iemand op de WC zat. Waar in de pauze veel, mee gespeeld werd waren; de paarden tuigjes, daar werd om gevochten. Ik woonde des tijds op de; Ter Weerlaan. Allen de eerste dag heeft mijn moeder mij naar school gebracht, daarna ging ik alleen, tenminste... voordat ik naar school ging haalde ik altijd mijn vriendje Michel Zandvliet en mijn vriendinnetje Diane Knijnenburg op die in de twickelstraat woonde.

  de Twickeltjes, 1976

  ?