Chantal Weijgerse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Weijgerse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Chantal Weijgerse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik ben op dit moment bezig met afstuderen aan de opleiding Facility Management.

  Ik ben op dit moment bezig met afstuderen aan de opleiding Facility Management. Dit was altijd een heel varierende opleiding met veel praktijk. Het leukst vond ik het organiseren van evenementen, koken met de klas in het 1e en 2e jaar. Ik ben in het 2e jaar ook op kamers gegaan, toen ben ik bij de studentenvereniging Ceres Vesta gegaan en heb daar in het promotieteam gezeten en in de activiteitencommissie. Dit was een erg leuke bezigheid en achter de bar staan bij drukke feesten was ook meestal een pret.

  2004, Chantal Weijgerse

  Mijn eerste stage naar Amerika was een droom dat uitgekomen is.

  Mijn eerste stage naar Amerika was een droom dat uitgekomen is. Samen met een aantal mensen van handel en administratie van het van Rhijn. Daarbij gingen er ook nog een paar mee die kwamen uit Arnhem. Ik ben samen met Ellen Perik naar Boston geweest en tijdens de stage hebben we nog met een groot deel van de groep afgesproken om op vakantie te gaan naar Miami. Daar sliepen we in het hotel waar Melinda en Mies stage liepen.Lekker gefeest en de schade ingehaald, want in Boston moest je overal 21 zijn.

  2004, Chantal Weijgerse

  Deze school periode heeft veel herinneringen achter gelaten.

  Deze school periode heeft veel herinneringen achter gelaten. De leukste was onze werkweek in de Ardennen. Veel wandelen, zoep'n, in cafe's zitten, met de bus gaan ipv lopen!!Veel gelachen en heb nog zeker een aantal vrienden van deze tijd die ik nog regelmatig zie. Met bepaalde leraren kon je mee lachen, maar ook om lachen!! Ha, ha!

  2004, Chantal Weijgerse
  ?