chantal vroegop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van chantal vroegop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  chantal vroegop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  teveel leraren om op te noemen! ik heb het jaar dat ik op dalton heb gezeten wel veel lol gemaakt! het mooiste moment was toen ik me gedicht in de klas moest voorlezen en daar de eerste prijs mee won.

  teveel leraren om op te noemen! ik heb het jaar dat ik op dalton heb gezeten wel veel lol gemaakt! het mooiste moment was toen ik me gedicht in de klas moest voorlezen en daar de eerste prijs mee won. dit was een bon voor de bioscoop. toen moesten we ook de aula nog een keer voorlezen en toen heb ik niks gewonnen, maar vond het wel erg leuk om te doen. ook heb ik van een vriedin van me gehoord die nog op dalton zit dat me gedicht nog steeds ophangt in de gang. en dat vind ik wel een heel mooi geschenk! ik ben ze dan ook erg dankbaar voor dit. en voor de gene die willen weten welk gedicht: mijn doodgeboren broer! voor de rest heb ik veel lol gehad met alle kattenkwaad die we hebben uitgehaald! groetjes en kiss

  2004, chantal vroegop

  ik heb heel veel leraren gehad waar ik goed mee kon opschieten.

  ik heb heel veel leraren gehad waar ik goed mee kon opschieten. schoolfeesten waren wel gezellie en het examenfeest was natuurlijk helemaal leuk. en toch ook wel het mooiste school moment. en wat ook heel leuk was de vakantie in caella! dit was echt super! zeker het stappen alleen het vroege opstaan was minder :S! en het mooiste was toch wel dat meneer van der wees en meneer scheurwater hem aardig hadden zitten...hahaha! maar jah met die hitte en bier wil dat wel lukken! alleen beetje jammer dat er ook spullen waren gestolen :S! voor de rest vond ik het erg leuk op mavo-stek en mis het soms best wel, de gezelligheid en ook zo`n concierge als meneer verwaal! groetjes en kiss

  2004, chantal vroegop

  de houten bever die ze op de school hebben is door een kennis van mij en me ouders gemaakt.

  de houten bever die ze op de school hebben is door een kennis van mij en me ouders gemaakt. ik heb juf carla als juffrrouw gehad en wie ik nog meer heb gehad weet ik nu niet. ook had ik hier me eerste vriendje in groep 3 of 4 was dat. en de spelletjes dag was erg leuk iedereen was verkleed. ook vond ik het leuk toen we als bevers verkleed en gesminkt waren. meer zou ik niet weten te vertellen.

  2004, chantal vroegop
  ?