Bekijk het volledige profiel van Chantal van Blitterswijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 17

Chantal van Blitterswijk heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na de kleuterschool het Paddel...

Na de kleuterschool het Paddeltje in Horst heb ik hier denk ik ruim 2 1/2 jaar op school gezeten. Ik weet er dan ook nog maar weinig van. Alleen weet ik dat om het schoolplein een groot hek zat en dat we met vulpen schreven. Mijn vriendinnen waren mijn buurmeisje Natasja, Sheila en Suzanne. Klopt het dat de naam Weisterbeek is overgegaan naar de St. Lambertschool???

2005, Chantal van Blitterswijk

Hier heb ik maar ander half ja...

Hier heb ik maar ander half jaar op school gezeten. Knusse kleine oude school met twee klassen. Als je in je groep iets bij- zonders moest doen, mocht je in de lerarenkamer zitten. Buiten speelden we veel softbal, erg leuk. In de winter schaatsen op een bevroren weiland. Ik kwam uit het zuiden en noren of friesche doorlopers kende we niet, wij schaatsten op kunstschaatsen. Vorig jaar ben ik nog in Elahuizen geweest, de oude school was er niet meer.

2004, Chantal van Blitterswijk

Dhr. van Velsen die gek op sno...

Dhr. van Velsen die gek op snoep enzo was, hij kwam altijd op school volgens mij met een Kreidler. Ooit heb ik met een bebloed been in de blauwe eend van Nel de Herder gezeten, al scheurend de bochten om. Die leraar met dat glazen oog, hij vooral er tegen te tikken tijdens een repetitie. Ooit heeft er een leraar engels een lesbank doormidden geslagen omdat hij weer eens boos op ons was. Duitse lerares Methorst. Glacé koeken in de kantine....

2004, Chantal van Blitterswijk
?