Chantal Smolders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Smolders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chantal Smolders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat o.

  Ik zat o.a. in de klas met Weny Vergouw, Renate, Pascal Broere, Rene Bouwhuizen, Tessa van Dijk, Kees, Dennis, Mascha van Vliet, Angela, Maikel. Meester Jan in de 3e of 4e klas, was een leuk jaar en jaar 5/6 met Hans Pasman,en de kleutertijd met juf Coby van Lexmond niet te vergeten! Leuke tijd op school gehad, en had veeeeeel tijd om te kletsen..... Zat ook regelmatig onder het bord met mijn tafel..... Was hevig verliefd op Patrick Oudshoorn, die zat een klas hoger.

  Sint Victor, 1981

  Heerlijke tijd gehad, stiekum sigarretje roken in het fietsenhok, de vriendschappen met Judith, Vivian, Saskia en Karin.

  Heerlijke tijd gehad, stiekum sigarretje roken in het fietsenhok, de vriendschappen met Judith, Vivian, Saskia en Karin. Als we weer eens " ziek" waren met zijn allen op de fiets naar huis en te laat weer terug op school. Het kamp ( op de fiets!!!!) De geweldige leraren en leraressen, en sommige ook niet... En die hadden het dan ook zwaar met ons in de les! (sorry!!!) De laatste twee jaar geweldige tijd gehad met mijn vriendin Peggy. Op mijn sloffen mijn diploma gehaald en ging doen wat ik al jaren roepte: kapster worden. Meneer van Impelen vond dat niet zo slim, die zag liever dat ik iets met economie ging doen. Nou het is goed gekomen, werk nu bij een bank. Kortom een hele leuke tijd om op terug te kijken!

  Sint Gregorius College Scho..., 1989

  ?