Chantal Schilt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Schilt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Chantal Schilt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het leukste aan mijn klas was dat we een erg hechte groep waren.

  Het leukste aan mijn klas was dat we een erg hechte groep waren. Maar helaas geen lieverdjes. Wel een groot groepsgevoel dus. Altijd erg gelachen op Kamp, zelfs de keer dat mijn moeder mee ging. Het spelen bij Gerco op de boerderij was erg leuk. En ook "ons optreden" met het eindejaars toneelstuk!!!

  2003, Chantal Schilt

  Ik had echt een geweldige tijd in het oude Angelus gebouw.

  Ik had echt een geweldige tijd in het oude Angelus gebouw. Als er iemand door de gang liep zat je te schudden op je stoel in het lokaal! Meneer v. Hofwegen, Thijs, Malta zijn leraren waar ik erg om gelachen heb. De laatste jaren in het BRA team waren super gaaf!! Alleen de fietstochten van Geervliet naar school in weer en wind vond ik minder....Maar het achterhalen van het volledige rooster van mijn "vlam" en door de hele school rennen om hem even te zien (hij zag mij overgens niet!) maakte veel ******** zoals het fotootje copieren van hem welke in de bieb op een (nog) papieren registratie kaart stond. Zeilkamp in Grauw was ook erg gezellig!! Mijn allerbeste vriendin in die tijd: Esther. Gelukkig woonde ze dichtbij zodat het gegiebel en het briefjes schrijven tussen het huiswerk maken gewoon doorging!!

  2003, Chantal Schilt
  ?