Chantal Nuyten

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Nuyten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Chantal Nuyten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  op de kleuterschool werd ik uitgeloot om bij de juf naar haar pasgeboren babytje te gaan kijken en natuurlijk op de kleuterschool ook dat ik de kerstengel was in de kerstuitvoering.

  op de kleuterschool werd ik uitgeloot om bij de juf naar haar pasgeboren babytje te gaan kijken en natuurlijk op de kleuterschool ook dat ik de kerstengel was in de kerstuitvoering. Mijn opa had voor mij hele mooie vleugels gemaakt. Natuurlijk mag mijn eerste communie ook niet vergeten worden.

  2004, Chantal Nuyten

  Zoveel, maar vooral de uitvoeringen die we op Vrijdagmiddag mochten doen.

  Zoveel, maar vooral de uitvoeringen die we op Vrijdagmiddag mochten doen. Samen met vriendinnen op de Dolly Dots, of op Volcano. Het mooiste was toch wel de eindejaarstrip naar Ahoy in Oosterhout, waar we met de meiden op 1 kamer lagen en we onszelf de pink Lady's noemden, en de musical uitvoeringin de zesde klas. Wat hebben we daarna met zijn allen gehuild in de garage van mijn beste vriendin Jacqueline omdat we beseften dat het allemaal voorbij was. Wat ik ook niet vergeet dat is det er 2 speelpleinen waren. Het achterste speelplein had een inham waar we vaak de kusjeskring deden. Wat was dat spannend. Veel namen van leraren herinner ik me niet ( zuster Crispina van blokfluitles en een leraar met een klein baardje als klassehoofd, waarschijnlijk Dhr Roza )wel van oude "vrienden" Jacqueline Tempelaars, Esther van Fessem, Tjarco (BO), Edgar, Alexander, Esther van Wankum, Priscilla met haar knappe broer Giovanni,Monique en nog zoveel meer . Leuk, al deze herinneringen. Is er al weleens een reunie geweest?

  2004, Chantal Nuyten

  Nu je ouder bent besef je pas wat een superleuke tijd je op deze school hebt gehad.

  Nu je ouder bent besef je pas wat een superleuke tijd je op deze school hebt gehad. Disco avonden, klasse uitjes, en speciale evenementen die op school georganiseerd werden. Leuke vriendschappen opgedaan. Indertijd was mijn beste vriendin Marlou Snelders. Ook leuk om al die namen terug te lezen en te denken die ken ik nog , en die ken ik nog. Chantal Wedding die ook op deze site staat had overigens wel een bijnaam. Zij was Sammy en ik was Sanny. Hopelijk is er nog geen reunie geweest want als er een komt ben ik zeker van de partij. Naast al mijn oude "vrienden" zou ik het zeker leuk vinden ook een hoop leraren terug te zien. van Etten, Maas, van Heijst, de Graaff (aiaiai), van Kemenade en natuurlijk nog vele andere.

  2004, Chantal Nuyten
  ?