Ontdek PLUS

Chantal Louwers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Louwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chantal Louwers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben in september 2003 met de Pabo in deeltijd gestart en heb het super naar mijn zin! In augustus 2005 begin ik met mijn afstudeerjaar en ga ik een jaar lang drie dagen voor de klas in groep 7/8.

  Ben in september 2003 met de Pabo in deeltijd gestart en heb het super naar mijn zin! In augustus 2005 begin ik met mijn afstudeerjaar en ga ik een jaar lang drie dagen voor de klas in groep 7/8. Intussen ben ik afgestudeerd!

  Fontys Pabo Eindhoven, 2003

  Ik ben heel erg benieuwd hoe het is met de mensen die ook op deze school gezeten hebben! Ik zat er in groep 3 bij Juf Helen.

  Ik ben heel erg benieuwd hoe het is met de mensen die ook op deze school gezeten hebben! Ik zat er in groep 3 bij Juf Helen. We hadden een combinatieklas groep 3/4 en nog maar 13 kinderen in de klas. Wie ik me nog kan herinneren van toen zijn Karlijn, Femke, Alexis en Vanessa...Juf Helen was getrouwd met meester Hans. Ik weet nog dat je na school bij allerlei clubjes kon en we hebben op het einde van het jaar ook een musical gehad die wij thuis nog op video hebben. Ik deed daar mee met het turnnummer en een playbackoptreden van de Dolly Dots. Mijn broertje (toen 4 jaar) was een van de stoere binken ;-)

  De Deining, 1985

  Eerste 4 jaar Anton van Duinkerken, daarna werd het Sondervick College.

  Eerste 4 jaar Anton van Duinkerken, daarna werd het Sondervick College. Kennen jullie Van Doorn nog van Frans met zijn wapperende lok haar die een paar seconde later dan hij in het lokaal arriveerde omdat hij door de gangen rende?

  Anton van Duinkerkencollege, 1991