chantal barten

Kent 0 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van chantal barten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  chantal barten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het was een ontzettend leuke tijd waar ik met plezier aan terug denk.

  Het was een ontzettend leuke tijd waar ik met plezier aan terug denk. Wat hebben we gelachen en veel geintjes uitgehaald met zowel de leraren als de leerlingen.Na op de rsg eerst de mavo te hebben gedaan, ben ik doorgegaan naar de havo. Toen ik de reunie heb bezocht was er toch wel het een en ander veranderd. Kluisjes, maar ook veel groter dan toen. Ik hoop dat de leerlingen van nu net zoveel plezier aan hun middelbare schooltijd zullen beleven als ik heb gedaan!

  2004, chantal barten

  Ik ben in de tweede klas op "de weid" gekomen.

  Ik ben in de tweede klas op "de weid" gekomen. De herinneringen aan de lagere school tijd zijn erg leuk. Vooral de schoolreisjes en de verliefdheden waren een feest.Eerst hadden wij juf dieneke schuyt, daarna meester hans kok, meester rob koper, meester dick meijer en juf wil doest. Ik weet alle namen nog van de klasgenoten van toen en bezit ook verschillende klassefoto's. Inmiddels ben ik moeder van drie kinderen. Ik heb nog met vele af en toe contact. Met agnes van goolen ben ik nog steeds bevriend. Binnenkort gaat mijn zoontje ook les krijgen op het driespan.

  2003, chantal barten
  ?