Celia Meerbach

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Celia Meerbach en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Celia Meerbach heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Klein houten schooltje met buiten een stuk gras met grote blokken in oranje en geel waar je op kon klimmen.

  Klein houten schooltje met buiten een stuk gras met grote blokken in oranje en geel waar je op kon klimmen. Marc Florie kwam mij ophalen en dan kreeg ik een appel. En juffrouw Agnes kan ik me nog wel goed herrinneren. Brigitte Menke had hele lange vlechten. Verder weet ik nog dat we in een soort grote ruimte (hal?) in een kring liedjes zongen en dansjes maakten en daar mochten we ook met zo'n bak met zand en water kliederen.

  kleuterschool De Blokkendoos, 1976

  VWO.

  VWO. Bij Walter vd Pas deed je moeite om te luisteren en er iets van te begrijpen want hij deed altijd zo aardig. Gesciedenis bij Wolfert over de 2e WO. Ik ging veel om met Patrice Verkaart (nog steeds trouwens) en Angelique Coolegem.

  Ds. Pierson College, voorhe..., 1989

  De franse lessen van Boelie waren geweldig.

  De franse lessen van Boelie waren geweldig. (Al is het met m'n frans nooit wat geworden) toch denk ik er vaak aan terug: MERDE! De danslessen bij Versteeg en z'n liefde voor gedichten, die wij in het Nederlands al niet begrepen. Door Kruiselbrink kon zelfs ik een voldoende halen voor wiskunde!

  Ds. Pierson College, voorhe..., 1984

  ?