Celeste Snoek

Kent 0 personen

Weduwe
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Celeste Snoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Celeste Snoek heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eindelijk voelde ik me op mijn plek.

  Eindelijk voelde ik me op mijn plek. Op de HAVO redde ik het allemaal maar nét, hakken over de sloot. Maar hier op de PA viel alles op zijn plek. Ik moet erbij vertellen dat ik ook altijd heb geweten dat ik het (basis)onderwijs in wilde. Leuke school met markante types. Ik zie drie vriendinnen uit mijn klas destijds nog steeds: Willemien Hofstra (elke week), Marianne Weyenborg en Liesbeth Gordijn.

  Rijks Pedagogische Academie, 1980

  Als onnozele juf begonnen: Dol op het werken met de kinderen én plezier maken! Na zo'n 10 jaar les geven in allerlei groepen, ben ik, na de fusie, locatieleider geworden op 'Obs Overvecht locatie Beiroetdreef' (Piet van Thiel was de eerste paar jaar direc

  Als onnozele juf begonnen: Dol op het werken met de kinderen én plezier maken! Na zo'n 10 jaar les geven in allerlei groepen, ben ik, na de fusie, locatieleider geworden op 'Obs Overvecht locatie Beiroetdreef' (Piet van Thiel was de eerste paar jaar directeur van de fusieschool). Na 5 jaar weer locatieleider op één van onze andere locaties : de Wezerdreef. Nu ben ik alweer een poos coach op OBS Overvecht. Verder schrijf ik mee aan diverse onderwijsmethodes (ook alweer zo'n 20 jaar denk ik). Ook erg leuk om te doen!

  Mahatma Ghandischool, 1984

  Lol maken met vrienden.

  Lol maken met vrienden...Agenda's uitwisselen (van elkaar afpakken) en bekladderen. Dhr. Kok voor Engels (kon zo'n rood hoofd krijgen als hij kwaad werd) en later dhr. Bron voor Engels (leuk). Ook een gekke vent voor geschiedenis, maar ik kan niet op zijn naam komen. Zwart op zijn kruin geplakt haar..

  RSG Lingecollege, 1973

  ?