Cees Wattel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Wattel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Cees Wattel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bekende namen waren de HrSchipper,Mv Ludenhof,Hr de koning,Hr Siebrecht Hr Bulte van de jongens uit de klas Fred (F)eenstra Bernard de Gooyer,Klaas Lodder,Eddy Zijlstra, Ad v/d Horst,Wim Wekker,Ton van Leeuwen en van de meisjes Ietje Vlug, Anke Jose(Blo

  Bekende namen waren de HrSchipper,Mv Ludenhof,Hr de koning,Hr Siebrecht Hr Bulte van de jongens uit de klas Fred (F)eenstra Bernard de Gooyer,Klaas Lodder,Eddy Zijlstra, Ad v/d Horst,Wim Wekker,Ton van Leeuwen en van de meisjes Ietje Vlug, Anke Jose(Blond met paarde staart),Truus van't Riet.

  CHR. NAT. MULO/ ULO, 1955

  Nij de Hr de Vries waar we buiten de normale lessen ook handarbeid kegen en die waren erg leuk, hij was streng maar ook wel rechtvaardig en daar heb later toch veel aan gehad Frans Carel Schulze zat naast mij op de voorste rij.

  Nij de Hr de Vries waar we buiten de normale lessen ook handarbeid kegen en die waren erg leuk, hij was streng maar ook wel rechtvaardig en daar heb later toch veel aan gehad Frans Carel Schulze zat naast mij op de voorste rij. verder herinner ik mij niet veel namen maar "Babs" uit de Bestevaar straat nog wel en Johan Spiering Wim Dekker.

  Admiraal De Ruyterschool, 1954

  ?