cees verhoeven

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cees verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  cees verhoeven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam na een mislukte start op het gymnasium in de tweede klas van de nieuwe HAVO.

  Ik kwam na een mislukte start op het gymnasium in de tweede klas van de nieuwe HAVO. Het eindexamen lukte ook niet direct, dus examen in 1973 en 1974 gedaan. Een leuke tijd (biljarten en flipperen in de Brasserie) met strafwerk (in de kleine, lage bibliotheek boekjes overschrijven voor Kuylaars; de buik). Verkiezingen voor de leerlingenvereniging met veel kabaal en grote lappen papier aan de dakgoot. Tekenlessen van Guus Ong (opvolger van Joepie Weimar) en foto's ontwikkelen in een doka. Schoolfeest waarbij Truyens de TL-verlichting aandeed en de stelletjes uit elkaar trok op de dansvloer...

  2004, cees verhoeven

  klas 1 frater Eligius, klas 2 mevr.

  klas 1 frater Eligius, klas 2 mevr. Hesselberth, klas 3 dhr. A. v.d. Laar, klas 4 dhr. Pikkemaat, klas 5 frater Floriberto, klas 6 frater Justinianus Moeskops. In 1963 overleed het hoofd van de school frater Arnold. Musical der historie olv frater floriberto met optreden als Napoleon o.a. in Nijmegen. Freek van Beers had als frater de verbindende teksten. Verder wandelen met frater Justinianus, oud-papier actie met 'stempelgeld" en sparen voor cadeaux. De schoolkermis en de eerste klassen met meisjes op de Zwijsenschool.

  2004, cees verhoeven

  Ik gaf microbiologie en technologie en had het goed naar mijn zin.

  Ik gaf microbiologie en technologie en had het goed naar mijn zin.

  2004, cees verhoeven
  ?