Cees Verbaan

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Verbaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Cees Verbaan heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke tijd ! Vooral de laatste...

  Leuke tijd ! Vooral de laatste 2 jaren (3e en 4e klas) met o.a. Gerrit van der Zwan, Gijs Harteveld, Jan Pelupessy, August Lunes, Rob Rog, Simon Rog, Dick Bal, Paul Bruinsma, Richard Ram en de dames, o.a. : Corry van der Plas, Clazien van der Harst, Joke Mos, Tineke Dijkhuizen, Heleen Rog en natuurlijk Jenny van der Harst !! (met Jenny zat ik nog in het tweepersoons-schoolbankje vanaf het begin van de lagere school). Verder zie ik nog die hijgende manke "Kreijenveld" door de gang lopen, waarbij hij steeds tegen de kinderen riep : "aan de kant". Ik heb nog foto's van het bezoek aan de Watertoren met "Michels" (mooie snor, waaraan hij steeds zat).

  2003, Cees Verbaan

  In de 1e en 2e klas hadden wij...

  In de 1e en 2e klas hadden wij juffrouw van Willigen. Zij ging trouwen en de kinderen mochten haar huwelijk bijwonen in de Kloosterkerk; dit had erg indruk op mij gemaakt (ik was 7 jaar). Verder leraren/leraressen zoals meester Fraanje, juffrouw Bosshard (wratje op tong), Den Dulk en Pronk. In de 6e klas kwam er een nieuw schoolhoofd als opvolger van Pronk, nl. mijn naamgenoot Arie Verbaan. Leuke tijd gehad !!

  2002, Cees Verbaan
  ?