Cees van der Wees

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees van der Wees en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees van der Wees heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was toch wel een strenge school, verplicht naar de kapper,owee als het over je oren heen groeide.

  Dit was toch wel een strenge school, verplicht naar de kapper,owee als het over je oren heen groeide. Als de meisjes een te kort rokje aan hadden, naar huis, omkleden. Zeker niet roken, en als je gesnapt werd op het schoolplein, ja die ene keer die ik mij kan herinneren, was het meester Kalkar (Frans) die zei: Jongens geef alles maar hier, dan ziet ze (Berghout) het niet en hebben jullie verder niks. Die ik mij herinner, eigenlijk wel de hele klas, kijk maar bij de foto. Dan waren er ook nog anderen die tijdens de 4 jaren zijn gekomen en gegaan: Erwin Huisman, Joke Govers, Ilona de Koning, ene Tineke, ene ... Zandbergen, en Hans de Jong kan ik mij ook nog wel herinneren. Ennn wat meisjes uit een klas lager, zoals Els van Mierlo, de zusjes Stans en Lucy Monfils.

  Christelijke Comenius MULO, 1968

  De altijd en eeuwige strijd met de 'buur' school.

  De altijd en eeuwige strijd met de 'buur' school. En dat Den Broeder zo kon bulderen als ie het niet naar zijn zin had. Zijn favoriete bezigheid was balletjesdraaien uit zijn neus. Juffrouw Dessauvagie in de 5e klas, Juffrouw Bokkemans geloof ik in de 1e klas (bijnaam Bokkepoot) Klasgenoten: Ruud Wieringa, Hans Wolters, Bert Couperus, Marianne Hut, Jolanda van Boven, Ina Donga en maar 1 of 2 jaar, Corry Rog.

  johannes calvijnschool, 1960

  ?