cees tetteroo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cees tetteroo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cees tetteroo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kleuterschool bij Juf Jansen, in mijn ogen toen de liefste vrouw van de wereld (buiten mijn moeder natuurlijk).

  Kleuterschool bij Juf Jansen, in mijn ogen toen de liefste vrouw van de wereld (buiten mijn moeder natuurlijk). Ik was ernstig geschokt toen ik haar eens, tijdens een fietstochtje achterop bij mijn moeder, op een bankje zag zitten met haar vriend. Later zou zij daarmee trouwen en daarbij mocht ik een mooi versje opzeggen op het podium van de Wingerd. Tijdens de kleuterschoolperiode was er een schokkende gebeurtenis: een klasgenootje met de achternaam Boere verdronk. Alle kindjes gingen naar de begrafenis. We beseften natuurlijk niet welk verdriet dit veroorzaakte maar het heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Eerste klas juf Lubker, tweede klas juf Van Haastert, was ik een beetje bang voor en zij had een vreemd zadel op haar fiets waarvan wij dachten dat het een speciaal heksenzadel was. In de derde klas juf Nederpeld, die echt heel lief was voor de kinderen en begreep welke aandacht ze nodig hadden. Ze kon ook prachtig voorlezen. In dit jaar verongelukte Rini van der Zande. Dit was natuurlijk vreselijk maar ik kon met mijn kinderverstand niet treuren want hij was degene die mij heel stoer had verteld dat Sinterklaas niet bestond. Ik kon hem geloven noch vergeven. Vierde klas meester Smulders, aardige leraar maar weinig spectaculair. Vijfde en zesde klas meester Vd Ende, was erg streng maar wel bijzonder. Ik kon toevallig mooi zingen dus had ik een streepje voor bij hem. Verder was alles in die jaren lekker zorgeloos. Vrijdagmiddag keuzevakken was echt een traktatie voor kinderen. Mijn vrienden in die tijd waren Kees vd Meer, Kees Zuiderwijk, Freddy van Holstein, Jos van Galen maar mijn allergrootste vriendin en maatje was Marijke Luiten (zij was ook mijn buurmeisje). Met Joke Ammerlaan ooit playback-wedstrijd gedaan (Sandra en Andress) die we wonnen. Was een leuke tijd.

  Pius X, 1965

  Hele leuke tijd gehad vooral in de tweede.

  Hele leuke tijd gehad vooral in de tweede. Van de 28 leerlingen bleef de helft zitten. Maar nooit zo'n leuk schooljaar gehad. Met veel leuke leraren en leraressen en een paar minder leuke. Vooral de toneellessen van Eerhart en zijn toenmalige partner Pia waren onvergetelijk. Kerstvoorstelling en zo. Werk nu als accountmanager bij een tentoonstellingsbouwbedrijf in Den Haag. Was en ben nog steeds bevriend met Fietje Huf, Fresia vd Heuvel, Eric van Veen. Nog een paar namen van klasgenoten die ik mij herinner: Yvonne de Koning, Harry Lutterman, Ron vd Berg, Monique Disseldorp, Marco Bijsterveld, Peter van der Loos, Arno van Seggelen, Marcel Timmerman, Wilma van der Meer, Wilma Gode, Conny Dekker, Marjo Weiers, Ingrid Lever, Anita van Holstein (toen zij voor het eerst de veiligheidsbril opzette bij scheikunde en zich droogjes omdraaide naar mij moest ik zo ontzettend lachen dat Scholtes mij er meteen uitstuurde: een first beet hij mij na), Annete van der Meijs + vriendin (weet ik de naam niet meer van, Jolanda??), Charlie Wessels, enz.. Er schieten mij steeds meer namen te binnen. Jezus wat hebben wij een lol gehad dat jaar. Leraren: Weijers, Huntjes, De lange, Dolle, Van Schie, Brox, Snels, Scholtes, Heijnen, Giessen, Driesen, Telintelo, prachtige lerares frans, Gribnau (fanatiek mannetje die van grote afstand zijn klokhuis altijd raak in de prullebak mikte), Eerhart (ook nog een korte periode zijn zus), enz.

  Sint Ludger Mavo, 1971

  ?