Cees Meinster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Meinster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Meinster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goede tijd - eerst op de Vulcanusweg en later verhuisd naar een permanent noodgbouw in Delft Zuid.

  Goede tijd - eerst op de Vulcanusweg en later verhuisd naar een permanent noodgbouw in Delft Zuid.

  Delftse Analisten Cursus , 1969

  Goede tijd daar gehad; vooral de laatste twee klassen HBS-A en het grote saamhorigheidsgevoel waren bijzonder; denk nog wel eens terug aan de bezoeken aan V&D als er een lesuur was uitgevallen; de zeldzame keer dat ik in Vlaardingen kom, ben ik telkens w

  Goede tijd daar gehad; vooral de laatste twee klassen HBS-A en het grote saamhorigheidsgevoel waren bijzonder; denk nog wel eens terug aan de bezoeken aan V&D als er een lesuur was uitgevallen; de zeldzame keer dat ik in Vlaardingen kom, ben ik telkens weer verbaasd wat een ontiegelijk saaie stad het eigenlijk is.

  gemeente lyceum vlaardingen, 1964

  Heerlijke tijd met juffrouw v.

  Heerlijke tijd met juffrouw v.d. Wulp. Was een beetje verliefd op haar. Na drie jaar kreeg ik juffrouw Dusseldorp; op haar was ik niet verliefd , maar ik voelde wel veel zielverwantschap. Via Dusseldorp ontdekte ik mijn muzikaliteit. Te veel namen van leerlingen om op te noemen, Toch maar enkele: Koos van Elk, Peter Groeneweg, Kees Warbout, Wim Vonk, Carol Beun.

  Hugo de Grootschool Openbaa..., 1958

  ?