Cees Loon

Kent 3 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Loon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Loon heeft 7 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zuster Alma was de hoofdzuster, klein, oud en aardig en er was een juffrouw die dochter was van de schoenenzaak in de Rijnstraat voorbij de Vrijheidslaan, verder weinig herinneringen.

  Zuster Alma was de hoofdzuster, klein, oud en aardig en er was een juffrouw die dochter was van de schoenenzaak in de Rijnstraat voorbij de Vrijheidslaan, verder weinig herinneringen.

  Catharina kleuterschool, 1951

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten een jaar in de 5e klas was in het noodgebouw in de Uitenwaarderstraat en de 6e klas in de Roerstraat.

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten een jaar in de 5e klas was in het noodgebouw in de Uitenwaarderstraat en de 6e klas in de Roerstraat.Wij voetbalde veel op het plein voor school en de truc was als de tussendeur open was van de meisjesschool wie het verst de Meisjesschool in durfde te lopen, wij hadden toen ook nog een goed schoolvoetbal-elftal en hebben de halve finale gehaald met het paastoernooi, weet alleen niet meer de naam van de Broeder die ons toen leidde. Namen van dat elftal Richard Smit,Sjuul Smit,Kees van Rijn en de keeper Rob Warrens woonde toen in de Roerstraat.

  St Theodorusschool, 1958

  Eerste klas Br.

  Eerste klas Br.Medardus en later in de vijfde klas ook Br.Medardus,maar ben toen blijven zitten en verder gegaan naar de Theodorusschool in de Roerstraat. Denk ook aan de films in de Gymzaal, want dan moest mijn vader,die groenteman was in de Rijnstraat de avond ervoor lege groentekisten brengen op op te zitten en dan mocht ik meehelpen.Br.Medardus heb ik later nog van vernomen,omdat mijn eigen broer bij dezelfde broeders zit als Br.Medardus n.l de broeders van St.Louis.Inmiddels is br.Medardus geen broeder meer maar heeft nog heel veel kontakt met zijn vroegere broeders.Herinner me een paar namen Jantje Ravelli,Richard Smit,dikkere jongen Kuhlman,Peter v.d.Meche.

  Thomas van Aquino/Albertus ..., 1953

  ?