Cees Lagendijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Lagendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Lagendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een hele klas ( 3 b ?? ) die van de Directeur ( nekkie ) moest nablijven omdat ik gezien had wie ( Cees van Bavel ) er vuurwerk op het schoolplein had gegooid het gekke vond ik dat iedereen ook braaf bleef, Ik verbaasde me enorm over deze sanctie en besl

  Een hele klas ( 3 b ?? ) die van de Directeur ( nekkie ) moest nablijven omdat ik gezien had wie ( Cees van Bavel ) er vuurwerk op het schoolplein had gegooid het gekke vond ik dat iedereen ook braaf bleef, Ik verbaasde me enorm over deze sanctie en besloot te vertrekken uit deze "straf" Dat werd me niet in dank afgenomen en een schorsing van school volgde ! Samen met Raymond Ginus ff een tentamen "geleend" uit de tas van, ik dacht, van der Vring Duits !!! We haalden allebei een 9,5 en waren geslaagd ! Verder een leuke tijd gehad !!! Een reunie zou ik echt geweldig vinden !!!!!!!!

  mr. J. Calsmavo, 1975

  Ik had als "Rotterdammer" best veel moeite op deze "wijkschool" in de Lingewijk.

  Ik had als "Rotterdammer" best veel moeite op deze "wijkschool" in de Lingewijk. We waren ook niet echt christelijk van huis uit maar de "ontvangst" op de School met de Bijbel was een betere dan op de openbare vandaar de keuze. Wie herriner ik me nog: Jan van Someren, Wilma van der Giessen ( nog steeds een leuke meid /vrouw ! ) Conny van Hemert, Mersina Fergadis, Jantje Favier, Hans Kruis, Flip Struik, voor de rest moet ik echt ff langer denken ( ben ook al 40 !! ) En natuurlijk Mijnster die altijd in mijn geheugen zal blijven als een baarddragende dictator. ( een bakje thee van de weekdienst, geen christelijke partij stemmen dan begreep je er niets van ) Top waren de voetbalwedstreijden tegen "de openbare" helaas konden er bij "ons" veel minder voetballen dan bij "hun" dus we verloren meestal.

  Gideonschool, 1969

  ?