cees hofstede

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cees hofstede en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  cees hofstede heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ik weet nog dat ik in de 3 klas kwam waar denny van rooien zat en bij jessica en tanja en clemens de bulle bak aan het groepje moest zitten .

  ik weet nog dat ik in de 3 klas kwam waar denny van rooien zat en bij jessica en tanja en clemens de bulle bak aan het groepje moest zitten .en ik geloof dat de school blij was dat ik met groene en gele naar de lts kon .het was altijd keeten ging ook met tonny teeuwen om conrad de kluiver.

  2006, cees hofstede

  we hadden een kale concergie die hete dyns en autotechniek leraar van vlym en die andere noemde we kip tichelaar en dokter snukkel zwarteveen en polen van de gym en die bij de school interieur hoorde was paul de kruyf had alle beroepen gedaan.

  we hadden een kale concergie die hete dyns en autotechniek leraar van vlym en die andere noemde we kip tichelaar en dokter snukkel zwarteveen en polen van de gym en die bij de school interieur hoorde was paul de kruyf had alle beroepen gedaan. we hadden ook nog rooie elle.en nog 2 andere mijden bij autotechniek.

  2006, cees hofstede
  ?