Cees Groeneweg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Groeneweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Groeneweg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog dat het heel gezellig was in die drie jaar VHBO.

  Ik weet nog dat het heel gezellig was in die drie jaar VHBO. Velen zijn er afgehaakt maar de volhouders bleven. Ik moest best wel hard blokken maar ik heb het toch gehaald. Ik weet nog dat we aan een musical zijn begonnen "My fair Lady", Er was een meisje, Astrid de Klerk die heel goed kon zingen. Het is nooit tot een uitvoering gekomen. Ik herinner me nog dat we altijd een invalide jongen de trap op en af sjouwden, ene Martin. Ook herinner ik me nog Akki de Windt, Lisette Franken, Annemieke Brussaard, mijn klas- en reisgenoot, Tjerk Molenaar, Ruud Erkelens, Ed Groenewoud, Ed van Boven. Mevr. Avenhuis die ons wat huishoudelijks probeerde bij te brengen, Mevr. Broere van Biologie en Scheikunde. Dan was er nog een leraar Nederlands, een hele geschikte peer waarvan ik de naam niet meer weet. Engels van ene Martin..... Een hele leuke tijd, als je er op terug kijkt. Na het examen moest ik mil. dienst in.

  Middebaar Beroepsonderwijs ..., 1977

  Ik herinner me nog heel goed de periode L.

  Ik herinner me nog heel goed de periode L.E.A.O. Ik ben nog begonnen aan de Dorpsstraat in Barendrecht. We moesten veel lopen tussen de lessen door omdat er veel bijgebouwen waren waar we les hadden. Ik herinner me enkele markante figuren/docenten uit die tijd. Dat ratje van een muziek leraar, de heer Aalders. Hij zag altijd in zijn glimmende piano wat er achter hem gebeurde. Hij liep altijd in een te groot pak en rookte verschrikkelijk tijdens de les. Later hadden we ook boekhouden van een leraar waarvan ik de naam niet meer weet maar ook hij rookt als een ketter, Caballero, tijdens de les. Machineschrijven van mevr. Strengholt, wij noemde haar heel oneerbiedig "Miss Punttiet" We moesten altijd naar haar huis lopen vlakbij het station. Een rot eind met je schooltas en dan na de les rennen terug om de bus naar de Hoekse Waard te halen. En dan de Godsdienst leraar de heer Verhoek. Reed altijd in zijn DAF van hot naar her. We hadden les van hem bij de grote kerk. Ik herinner mij hem als een bijzondere man heel erg sociaal. Iedereen ging ook graag naar hem toe. Bij het snoep winkeltje kochten we een sigaret voor een duppie. De tijd op Buitenoord was voor mij een hele gezellige tijd. Dit is een heel goed middel om weer eens klasgenoten terug te vinden. Ikken uit dez tijd: natuurlijk Ruud Erkelens, Ruud Marsman, waarvan ik weet dat hij vrachtwagenchauffeur is, Tjerk Molenaar, Andre van Pelt, Annemieke Brussaard, Arjan van der Griend, ben ik onlangs in de supermarkt tegen het lijf gelopen, Trix Huisman??, Helga van Leur, Ria Boender, Floor ???, Petra van der Giessen, Raymond Pepplinkhuizen(Peppi), Petra van der Hage of Verhage, Nelleke Euser(woont in Dordrecht) Het zou leuk zijn als al deze mensen op ************* zouden reageren.

  Chr. Scholengemeenschap Bui..., 1973

  Het is wel lang geleden.

  Het is wel lang geleden. Vooral herinner ik me nog het vrije leven wat we hadden op de Nieuwendijk. Het was een kleine gemeenschap. Iedereen kende elkaar. Van school weet ik nog enkele onderwijzers. We begonnen met juf van der Velden. Samen met haar man runde ze met strenge hand de school. In onwillekeurige volgorde zijn er toen gekomen, Vermoen, Sweipfhenning, o.i.d. de Jong, Bouwman, van den Berg en misschien nog wel meer. Van de leerlingen herinner ik me nog Bas van't Hoff en zijn zus Ria, Arjan Trouw, Gert Klein, Martin Boekee, Rolf Boogaard, Jopie Beier, Nettie Doolaard. Omdat we in zo'n klein gehucht woonden zagen we elkaar ook na schooltijd veel. Voetballen, zwemmen in de haven, 's-winters schaatsen op het "Scheit" en sleetje rijden van de dijk. Als je er op terug kijkt, een heerlijke onbezorgde tijd.

  De Viking, 1967

  ?