Cees Feringa

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Feringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Cees Feringa heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Omdat ik pas in oktober 1952 6...

  Omdat ik pas in oktober 1952 6 werd, mocht ik dat jaar nog niet naar de lagere school. Daarom nog een extra jaartje 1952/1953 naar de bewaarschool.

  2004, Cees Feringa

  Na dependances aan het Karel d...

  Na dependances aan het Karel de Stouteplein(1959), Polslandstraat,(1960), Maximiliaanstraat(1961)naar de nieuwbouw aan de Roerdomplaan. Het eerste jaar daar (1962/1963) ben ik in de vierde klas blijven zitten. In de examenstukken uit 1965 die ik nog heb bewaard staan alle klasgenoten van dat jaar: Jaap Barendregt (woonde in Rhoon op een boerderij; examenfeest in een van de schuren), Jaap Berghout, Jan Blok (wist heel veel van de toenmalige pop-muziek), Wim den Boer, Ditty van Dijk, Bert Euser, Corrie Filippo en Heleen Molenaar (altijd onafscheidelijk), Corrie Goedendorp, Elias Hordijk (kon zo goed orgel spelen in de aula), Loes Jongenelis (met haar was ik een aantal jaren verloofd; onlangs vernam ik via via dat zij in 1983 al is overleden), Henk Kamperman, Gerrit Looren de Jong, Marja van Maanen (nog uitgezwaaid bij de Holland Amerika Lijn, toen ze voor een tijd naar Amerika ging, of was het nou bij terugkomst?), Atie Mol, Cees Plaisier, Cor Sinte-Maartensdijk, Marja Stemerdink, Henk van der Veeke, Adri de Waard. Twee namen waarvan ik niet meer zeker ben van de voornamen zijn G.J.A. den Boer (Gerda?) en M.C. de Man (Marijke?) Klik op de interactieve klassefoto's om ze allemaal te zien.

  2003, Cees Feringa
  ?