Cees Drubbel

Kent 24 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Drubbel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Drubbel heeft 2 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik mij nog kan herinneren is dat in de pauze door de nonnen kliekjes werden gevoerd aan de kleuters.

  Wat ik mij nog kan herinneren is dat in de pauze door de nonnen kliekjes werden gevoerd aan de kleuters. Misscien had dit eits te maken met de magere tijden zo kort na de oorlog. Namen van mede leerlingen uit die tijd zijn o.a. Tonnie van Dijk en Peter Ottenlander. Meer weet ik er niet.

  St. Anna Bewaarschool (kleu..., 1948

  Op deze school heb ik 4 jaar doorgebracht en ben zowaar in 1x geslaagd.

  Op deze school heb ik 4 jaar doorgebracht en ben zowaar in 1x geslaagd. Leraren uit die tijd waren de Beurs (frans), van Dam (boekhouden), Rovers (wiskunde), Bulten (aardrijksklunde), van Mierlo (pukkie, engels), Aler (met zijn bewaarengel, duits), Woestenburg (??), Prins (frans), Manders (engels). Ook deelde school bij de rapportren prestatiekaarten uit voor de drie bste leerlingen van elk vak. Het schoolvoetbaltoernooi met de gebroken deklat, toen werden wij bijna gediskwalificeerd. Als leerlingen herinner ik mij o.a. Huub Rogmans uit de Zeilstraat, Willem Fokker, de broertjes Kramer, Jan Wagendrever, Piet Schutte, Rudie Lubbers (de bekende bokser), Leo Helsloot, Willem Dupp, Rene Liefveld (Lucellestraat), ...de Leeuw (een indische jongen).

  MAVO Hubertus College (v/h ..., 1957

  Ik kan mij nog de volgende gegevens herinneren.

  Ik kan mij nog de volgende gegevens herinneren. Klas 1 juffr. Wiltzang, klas 2 juffr. Brouwer, klas 3 juffr. Meijer (die kon zo lekker aan je oren trekken en het leren van de tafels doormiddel van kaartjes), klas 4 meester Stoek (in de Vaartstraat), klas 5 meester van de Wiel (deze klas heb ik wegens enorm succes 2x gedaan), klas 6 meester van Latum, hoofd van de school meneer Schaap. Mede leerlingen in die tijd waren o.a. Jantje de Kruif, Jan-Paul Cornelisse, Henny v.d. Berg (inmiddels overleden), Fred van Tulder, Piet van Saaze (hebben wij met Henny v.d. Berg op de TV naar voetballen gekeken in 1955 Duitsland-Nederland die door nederland werd gewonnen) Leo Helsloot, Rienus van Waltstijn, Huub Drost, Wimpie Fillemieg. Het was een strenge school maar ik heb er toch wel een leuke tijd gehad.I

  Petrus Canisiusschool, 1950

  ?