Cees Catsburg

Kent 0 personen

MARRIED , 7 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Catsburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Catsburg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1e klas - juffrouw van der Schoor met het ebbehouten nikkertje dat nederig boog wanneer je je zendingsmuntje in het bijbehorende kistje wierp.

  1e klas - juffrouw van der Schoor met het ebbehouten nikkertje dat nederig boog wanneer je je zendingsmuntje in het bijbehorende kistje wierp. 2e klas - juffrouw Faber. Hiervan kan ik bijna niets herinneren. 3e klas - meester Fons. Hij was lid van de reservepolitie en oefende soms pistoolschieten tijdens de middagpauze. Darten waarbij ik kampioen was in het missen van het dartboard. 4e klas - meester Bac, die spannende verhalen kon vertellen en harde handen had die ik meerdere malen heb gevoeld als ik bij de leesles weer eens niet wist waar ik moest starten met lezen. Ik was meestal stiekem 3 papina's verder aan het lezen. 5e klas - meester Bruinsma. Hij sprak met consumptie, wat heel vervelend was als je op de eerste rij zat. 6e klas - meester Bouman. Verrichtte wonderen op het gebied van pijnbestrijding door op de zere plek een pepermunt te leggen. Ongezonde competitie tussen de rijen in de klas bij het innen van zendingsgeld. Gaf bij afwezigheid van juffrouw Faber les aan meer dan 80 leerlingen door de tussendeuren van de lokalen te openen.

  School met den Bijbel, 1953

  ?