Cécile Zanen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cécile Zanen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cécile Zanen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herinneringen aan, duurde ook maar een jaartje (toeristisch management I).

  Weinig herinneringen aan, duurde ook maar een jaartje (toeristisch management I). Alleen nog Natascha Hogenkamp waar ik wel regelmatig contact mee had.

  Schoevers Opleidingen, 1998

  Herinner vooral nog het jaar dat mijn nichtje Yamina in groep 6 altijd ruzie had met meester Lieferink en dat tusssen haar en het klasgenootje naast haar een schot werd geplaatst, waar Yamina dan weer doodleuk posters ophing.

  Herinner vooral nog het jaar dat mijn nichtje Yamina in groep 6 altijd ruzie had met meester Lieferink en dat tusssen haar en het klasgenootje naast haar een schot werd geplaatst, waar Yamina dan weer doodleuk posters ophing. En natuurlijk groep 8 met een boot op schoolreisje en de leuke musical... mail: ***********************

  School met de bijbel "Het K..., 1984

  Herinner me vooral van de eerste jaren de klassenfeesten/ schoolfeesten in de hallen.

  Herinner me vooral van de eerste jaren de klassenfeesten/ schoolfeesten in de hallen. Vanaf havo 4 hadden we een hele hechte leuke meidengroep (Maritta Versnel, Jolanda den Ouden(chuckie), Simone Troost enz) , waar we regelmatig op vrijdag naar de Riskbioscoop in Rotterdam gingen en daarna naar Scheveningen. Lekker kletsen bij de verwarming (vaste plek hal 2 beneden) en op weg naar huis naar de MacDonalds. En natuurlijk het eindfeest in Scheveningen met de rituele boekenverbranding en barbecue... Heel erg leuke tijd gehad met iedereen uit H4E en H5E!!! En als afsluiting ons (Maritta, Sonja Dillewaard, Marieke (?), Kirsten Hage en ik) geslaagdfeestje in toen nog de Bios in Sliedrecht. Ook errug naar mijn zin gehad..... mail ***********************

  De Lage Waard, 1992

  ?