Cecile Ter Borgh

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cecile Ter Borgh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cecile Ter Borgh heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen in de destijds beruchte klas 1F.

  Begonnen in de destijds beruchte klas 1F.De helft bleef zitten,de helft daarvan ging van school en ik ging als enige uit die klas naar2Havo.Zag op de bijdrage van Ben Schuddeboom de klassenfoto van die klas.Ik zit ergens onderaan tussen de nichtjes Adri en Marian Mooi uit Bakkum.Ik herinner me vooral dat ik het voor het eerst in mijn leven leuk vond om naar school te gaan.Ik vond Frans leuk bij meneer Warger en later Kloeg.Ik was weg van meneer Kranendonk(zou die ooit nog gestopt zijn met roken?)Dat dat mocht in die tijd,roken in de klas!Ook is meneer Damen me bijgebleven.Hij heeft echt geprobeerd me iets bij te brengen van wiskunde, maar dat was zo ongeveer het enige dat ik absoluut niet kon.Jammer dat na het kiezen van pakketten de klassen een beetje uit elkaar vielen.Veel plezier gehad met George Mur en Steef Starrenburg,Jose Plug.Naar Londen geweest in de 4e en daar Jesus Christ Superstar gezien als musical. Leuk. Zag laatst een lijstje van mensen die tegelijk met mij geslaagd waren en was verbaasd hoe weinig gezichten er naar boven komen,neem dus niemand kwalijk als ze met geen mogelijkheid meer weten wie ik ben.

  Berlingh College, 1971

  Alleen de 5e gedaan .

  Alleen de 5e gedaan .Eerst bij meneer Elzerman en later in een apart klasje bij mevrouw Moes. Heel gezellig maar weinig geleerd ben ik bang.Herinner me Riender Mertens,Ronald de Visser,Hugo Overvliet,Tineke Slangen,Sylvia Monsma,Koos Bolhuis,Ingrid,Karin Groot, Wanda Goossens en de 3 uit de Mozartstraat:Jorrit de Haas, Holm Oostveen en Hans-Jaap Moes en natuurlijk Jannie en Femmie Knol.Herinner me spannende taferelen met Ronald de Visser en dominee Don!

  de Heemskinderen, 1969

  Ik kwam in de eerste klas bij allemaal 'vreemde 'kinderen,omdat ik op een openbare kleuterschool gezeten had.

  Ik kwam in de eerste klas bij allemaal 'vreemde 'kinderen,omdat ik op een openbare kleuterschool gezeten had.Dat was dus niet zo leuk.Kan me van de eerste tijd vooral een gevoel van opgesloten zijn herinneren.Later berusting. Je moest toch naar school.Heb heel vervelende herinneringen aan meester Brokken in de 2e.Leuke herinneringen aan mevrouw Bongers in de 3e en ben van school gegaan naar de Wiekslag toen ik in de 4e weer Brokken zou krijgen...Herinner me klasgenoten Donna Andreas,Kitty Waterman,Helma Dijkstra,Elsje Beentjes. Het was de tijd dat de eerste? spaanse kinderen op school kwamen .Ik was zeer onder de indruk van hun taal en wat hadden die meisjes prachtige oorbelletjes!

  Mariaschool, 1965

  ?