Ontdek PLUS

Ceciel Honings

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ceciel Honings en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ceciel Honings heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat er samen met mijn huidige man Jan Honings Leuke herrinneringen aan de grote groep veel strijd maar ook veel plezier samen.

  Zat er samen met mijn huidige man Jan Honings Leuke herrinneringen aan de grote groep veel strijd maar ook veel plezier samen. Denk aan de feesten die we organiseerden in de Roskam en later de Reünie in Veldhoven. OOk Femke van de Kimmenade zat bij ons in de groep, jammer dat ik niet met haar in contact kan komen, kan geen mailadres vinden op haar rubriek. Herrinner me Femke met haar elastiek om haar gezicht..wat hebben we toen gelachen, ik heb er nog veel foto's van! Introductieweek op een kampeerboerderij in de Hees. Daarover hebben we zwijgplicht maar zou die verhalen nog graag eens oprakelen met hen die erbij waren.

  Z-opleiding De donksbergen, 1977

  Klasselerares was Mevr.

  Klasselerares was Mevr. Trooster. hechte groep , Marleen, Erik Jansen, Gery v. Gerwen Harrie vd Boogaard, enz enz...ken ze allemaal nog ben wel in voor een reünie. De dagelijkse escapes in cafe het Rozenkopje waar ik afgelopen kerst 2018 nog eens ben geweest.

  Havo-top, 1970

  meisjes lagere school bij de dames v Helden Mijn vriendinnen waren toen Ingrid Veeger, Frouke? Marie-jose Lenssen, Ria Geurts, Rosita Heling Leuke herrinneringen aan deze tijd ook aan de leerkrachten.

  meisjes lagere school bij de dames v Helden Mijn vriendinnen waren toen Ingrid Veeger, Frouke? Marie-jose Lenssen, Ria Geurts, Rosita Heling Leuke herrinneringen aan deze tijd ook aan de leerkrachten. Weer eens tijd voor een nieuwe reünie??

  st. franciscus, 1960