Bekijk het volledige profiel van Cathy Edens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Cathy Edens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Was errug gezellig met de meid...

Was errug gezellig met de meiden van ons jaar; Jolanda den Hoed,Annet den Hartog, Jolandavan der Horst,Jenny Faerber Hanneke,(weet je nog de EHBO-lessen?)En de zalige botervlinders (gedoopt in chocolademelk) uit de kantine!Helaas weinig uit ons jaar tegen gekomen op congressen etc.

2004, Cathy Edens

Lekker relaxed jaar gehad met ...

Lekker relaxed jaar gehad met deelcertificaten biologie en scheikunde. Edixhoven was tof mens en ook biologieleraar was errug leuk (sexy glimlach..)

2004, Cathy Edens

Supertijd gehad!Vooral het hou...

Supertijd gehad!Vooral het houten gebouw(zo heette het ook)is een fijne herinnering (door de hoekkachels met verkleumde leerlingen ertegenaan geplamuurd?)De relaxte UB40 muziek op de trappen in de zon en het sneeuwballencomite in de winter...Wie herinnert zich nog Dhr.Loep (viel in bij engels) en de alomgeprezen en beruchte charlotte de Vries-Lentsch (mijn persoonlijke favoriet). Zooo verschrikkelijk (nl. 5 jaar lang) gelachen met Ernst (weet je nog bij Othellioeuw?) En Xandra was ook te gek; ik heb alle briefjes die we elkaar schreven nog! Getrouwd met Edwin(uit dezelfde klas) en we hebben sinds 1999 een fantastische tweeling, Bente en Tijmen. Ik ben mondhygieniste, maar nu even met time-out. Zou graag weer eens wat gasten spreken. Benieuwd hoe het gaat met Christina, Dennis, Dominique, Ernst en Mireille en....

2004, Cathy Edens
?