Catherine Francis

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Catherine Francis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Catherine Francis heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst op Havo 4 binnengekomen.

  Eerst op Havo 4 binnengekomen. Veel herinneringen, natuurlijk ook aan Meneer Vervoort en onvergetelijke Meneer Van Oers!!! daarna even HEAO geprobeerd, maar toch teruggekomen en het VWO afgemaakt! Leuke klasgenootjes gehad waarmee ik met sommigen nog steeds contact heb!

  Mencia de Mendoza, 1992

  Gestart op het VWO, en toen naar de HAVO gegaan, dat ging een stuk makkelijker.

  Gestart op het VWO, en toen naar de HAVO gegaan, dat ging een stuk makkelijker. Ik kwam bij Josche in de klas, waar ik steevast die vele kilometers vanuit Bodegraven naar Gouda mee fietste en waardoor ons eerste lesuur vaak pas om 9.20 uur begon... Ik spreek haar gelukkig nog steeds!!! "Het Gevecht" bij Franse les (Eijkman ofzoiets) met Jeroen en de calligrafeerpen... Tot Havo 4, toen bleef geloof ik 50% van onze klas zitten...Was het tè gezellig?? Toen ben ik naar Breda verhuisd, dus het eindexamenjaar heb ik niet meegemaakt hier in Gouda

  Rijksscholengemeenschap, 1989

  Natuurlijk de eindmusical Raadsels Rond het Ruime Sop, waar ik Penny Plomp de badjuffrouw mocht spelen!!! En de zanglessen van Meester Kees En in de 5e klas (ik weet niet of IEMAND uit de klas dàt nog herinnert.

  Natuurlijk de eindmusical Raadsels Rond het Ruime Sop, waar ik Penny Plomp de badjuffrouw mocht spelen!!! En de zanglessen van Meester Kees En in de 5e klas (ik weet niet of IEMAND uit de klas dàt nog herinnert... Willem, Carolien, Saskia...) De "Royal Club" (MR Royal Club Willem, ik was Bitter Lemon... )de anderen weet ik niet meer

  BS De Contrabas, 1983

  ?