Catelijn Wessels

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Catelijn Wessels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Catelijn Wessels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het eerste jaar zat ik aan de zeemansstraat met mijn klasgenootjes van de baggelhuizenschool.

  Het eerste jaar zat ik aan de zeemansstraat met mijn klasgenootjes van de baggelhuizenschool. Daarna naar de Beilerstraat voor de havo. Beilerstraat was leuker. met wie ging ik om die ik nu niet meer zie: karin oosting, angelique vonk, ene diana uit oranje geloof ik. Karin oost uit beilen. En later, nadat ik bleef zitten in havo 4, rozemarijn en sonja!

  2003, Catelijn Wessels

  Een paar jaar geleden hebben marjan brandts, jenny bruning, cor de jong en ik een tijdje bijelkaar gezeten om een reunie op touw te zetten.

  Een paar jaar geleden hebben marjan brandts, jenny bruning, cor de jong en ik een tijdje bijelkaar gezeten om een reunie op touw te zetten. Is er nog steeds niet van gekomen, misschien bij deze??? Wie waren mijn juffen? Trip en Topper, klas 3, juf Evers in de 2e klas. Juf Lammers in de vierde en Jan Heida in de vijfde en zesde!! In de eerste klas juf van der meijs of zo iets. Met Jan Heida hebben we een leuke tijd gehad. We hadden zelf een jaar lang alle gebeurtenissen bijgehouden en dat heette dan ons jaarboek. Met allerlei verhaaltjes, tekeningen en foto's. Ik las laatst een interview in de Leeuwarder Courant met hem. Hij verzorgt bijeenkomsten op zeilboten in Friesland!

  2003, Catelijn Wessels
  ?