Casper Willemsen

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Casper Willemsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Casper Willemsen heeft 5 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  De wereld trok aan mij voorbij, wereldvreemd, verlegen en een dromer.

  De wereld trok aan mij voorbij, wereldvreemd, verlegen en een dromer. Ook niet goed genoeg dus nar de Spinoza Mavo, qua sfeer een enorme achteruitgang, veel harder. Maar ik herinner me de frietkraam, en de snoepwinkel, thuis vergaderen 1x bij de klasse leerling (?). Paul Steenbergen, Roelof (?), Claudia (ik was tamelijk klein en zij enorm lang) de verschillen op die leeftijd. Casper Duursma veel verder kom ik niet. Wel weet ik dat ik op andere scholen nog jaren kon teren op dat ene jaartje Nederlands b.v.

  2003, Casper Willemsen

  De oude lieve, maar strenge Juf Kousenbroek en naast onze klas zat juf van der Veer, daar zat mijn buurjongetje Jan Willem, verder herinner ik me niet veel meer dan de oude schoolkachel en het uitdelen van de kleine flesjes schoolmelk, waarvan de dopjes g

  De oude lieve, maar strenge Juf Kousenbroek en naast onze klas zat juf van der Veer, daar zat mijn buurjongetje Jan Willem, verder herinner ik me niet veel meer dan de oude schoolkachel en het uitdelen van de kleine flesjes schoolmelk, waarvan de dopjes gespaard werden voor de kindertjes in afrika. Matjes vlechten en iets met closetpapier rolletjes. Netjes naast elkaar de trap af, veters leren knopen in de gymzaal. Top was als je in het keukentje mocht spelen en de spanning dat je naar de grote school mocht (vroege of late leerling). Kruiwagentjes in de zandbak en de bandenschommel overdekt, voor als het regende. Narcissenwedstrijd, wie had de mooiste, dat ging later op de Spartaschool nog eens over. Juf Marconi op de begane grond was net een filmster. Maar ja ik was ook toen een dromer.

  2003, Casper Willemsen

  geen leuke sfeer op deze school, ik herinner mij vooral de terreur die twee (karate freaks) zittenblijvers Evert (?) en.

  geen leuke sfeer op deze school, ik herinner mij vooral de terreur die twee (karate freaks) zittenblijvers Evert (?) en.....() uitoefenden in de klas en het zich terugtrekken in de school van de leraren in de pauze. Snoep verkopen op de trap en dat de school zo oud was. Mijnheer Blauw die later de vader van een kennisje bleek te zijn. De heer Ultee karikatuur van een schooldirecteur. De roodharige engelse juf. Leerlingen: Meisje Klaassen en Schulze; woonde op de Albert Cuyp, toen een vriendje, heb ik later nog bijna een bekeuring van gekregen wegens het meenemen van brandhout in het bos. Verder was ik er te snel weer weg om veel meegemaakt te hebben.

  2003, Casper Willemsen
  ?