Casper J. Buijsmann

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Casper J. Buijsmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Casper J. Buijsmann heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Duits was m'n favoriete vak.

  Duits was m'n favoriete vak. De slappe lach met Sylvia Reemnet om die prachtige theatrale Buschbach. We lazen allemaal dezelfde dunne boeken, Das dobbelte Lotchen, Emil und der Detective u.s.w. Klassenavond op het Meerpad met mevr.Elburg. m'n eerste sauzijcenbroodje en tongzoen, in die volgorde. Toneelavond in Markanti(?) wij waren can-can danseressen op het nummer "girls,girls,girls"van sailor.Rokende leraren voor de klas. Ik kan Feenstra nog steeds na doen met roken. Enorme zakken drop halen bij Sul, met zwart op wit poeder erop. Duits van Koobs, zou nog altijd mijn excuses aan willen bieden voor mijn kinderachtige gedrag van toen. Weet nog steeds alles van Munchen, ben er nooit geweest, maar na dat werkstuk!!! Verkering gehad met Yvonne Wendt en Celie Martel. Uiteindelijk mijn diploma gehaald en nog steeds contact gehouden met Sylvia Reemnet en Robert de Vries.

  2004, Casper J. Buijsmann

  Tekenen met Dhr.

  Tekenen met Dhr. Zeilstra, Gerben kon mooi VOC-schepen tekenen. Rolschaatsen met Ciska. Geluidsopnames maken met Guus Vrauwdeunt. Warme flesjes melk uitdelen, later kwamen de kartonnetje, die gingen tegen de muur op het schoolplein. Verkering gehad met Yvonne Spoor, Margriet Oord, Ciska Coerman, ja ja , ik was me d'r één. Kan me ook nog herinneren dat ik Zwarte Lola voor de klas heb gezongen bij Mr.Kieviet, soms wordt ik daar nog zwetend wakker van.

  2004, Casper J. Buijsmann
  ?