Cas Mooy

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cas Mooy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Cas Mooy heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kom weer allemaal bekende n...

  Ik kom weer allemaal bekende namen tegen. O.a. Daan Oldenziel als amateur meteoroloog. )niet uit het veen doch eerder uit de klei....)Bekende uitspraak van hem bij een Nederlandse spreekbeurt bij Zuiderveld(?) "Een regenbui duurt nooit langer dan 1uur. Wanneer het langer regent dan 1 uur dan hebben we te maak'n met een tweede bui" Baljet met zijn opgevoerde Fiat die hij uitleende aan zijn vrouw die daar prompt mee in het oude Daip reed. Het gaten trappen in het ijs van het Daip en het ontsnappende gas aansteken met je moeizaam verworven ZIPPO. De schoolfeesten bij Struve en Faber. De herinneringen aan Hommes (hochey dus) voetbal (Henry Buys) en Dick Wensink, Honkballen met Krijn de Groot, het getoeter van Kruyt wanneer je met zijn drieen naast elkaar reed, soms was twee al teveel, met zijn tekst wanneer je er weer eens uitgestuurd was " Sla je ogen neer, je pleegt insubordinatie met je ogen"

  2003, Cas Mooy

  1:De films van meneer Van der ...

  1:De films van meneer Van der Leeden, maar wanneer de klas stout was geweest ging dat niet door. 2: De onmogelijke heer Winkler (Scheve) 3: de slechte adem van "Henkie"

  2003, Cas Mooy
  ?