carry vannassou

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carry vannassou en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carry vannassou heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat in 1-4,2m1 later in 2m6,toen weer 2m1,A3 en A4 leraren waren Geertman,Offers,van Oeffelen,Pickers en had een leuke juf voor engels:-)).

  ik zat in 1-4,2m1 later in 2m6,toen weer 2m1,A3 en A4 leraren waren Geertman,Offers,van Oeffelen,Pickers en had een leuke juf voor engels:-))

  J.W. Willemsenschool, 6e Te..., 1970

  men noemde mij ook carry bakker weet niet veel meer van deze periode ,zat maar 1 jaar op school en verhuisde toen naar amsterdam mijn opa kwam mij vaak halen met zn groene bakfiets waar iedereen altijd in mee wilde rijden woonde en logeerde vaak bij mn

  men noemde mij ook carry bakker weet niet veel meer van deze periode ,zat maar 1 jaar op school en verhuisde toen naar amsterdam mijn opa kwam mij vaak halen met zn groene bakfiets waar iedereen altijd in mee wilde rijden woonde en logeerde vaak bij mn opa/oma op de sloterweg 140 vrienden van toen waren:nikky vd. bos, johnny zegstroo,gerard?? uit de keesomstraat kermis op het lorentzplein ,film kijken in de waterwolf ,mn eerste was de mummy (zwartwit)

  Burgemeester Amersfoordtschool, 1962

  hoi Rob en Mieke,ook ik zat bij jullie in de klas, van de eerste tot en met de zesde.

  hoi Rob en Mieke,ook ik zat bij jullie in de klas, van de eerste tot en met de zesde. ik weet nog veel van vroeger, de indische juf heette geen Meijer maar Heijer. veel voetballen in de speeltuin tussen de middag. klas 1 en 2 van juf Hovink,3,4en 5 van juf Heijer en 6 van juf Adema. vrienden waren oa.andre toornent,Rob hofman,peter meijer,adrie bouterse ea.

  Klaas de Vriesschool, 1964

  ?