Caroline van der Lee

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caroline van der Lee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Caroline van der Lee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Studie geschiedenis in Leiden.

  Studie geschiedenis in Leiden. Mooie tijd, vooral de eerste jaren. weinig studeren en heel veel er naast gedaan. Veel vrijheid!

  Universiteit Leiden, 1979

  Het laatste jaar herinner ik me nog het best.

  Het laatste jaar herinner ik me nog het best. En de vierde klas. Dat was een leuk jaar. Het was een 'afbouwschool' en er waren tijdens de laatste jaren niet veel leerlingen meer. Ik had het idee dat er veel mocht en kon. Pannekoeken bakken tijdens de tussenuren in de zuurbak met Renée Christiaanse van het scheikundelokaal. Toch nog wel voor op ons donder gehad geloof ik.

  Emmauscollege Stad, 1973

  Leuke school.

  Leuke school. Ik geloof dat ik iedereen daar aardig vond. De vijfde klas was een gek jaar. De eerste meester (meneer Loth) liep weg, toen twee juffen. Juffrouw Saers het hoofd der school en juffrouw Weerdesteyn. Die kenden we nog uit de tweede. Ik herinner me Monique Sauveur nog goed en de zomers die ik met haar in zwembad de Blinkerd doorbracht. Verder natuurlijk de zusjes Hoogendam, Annet van der Knaap, Marjan Groenewegen, Mirjam Faassen en vele anderen. En ik weet me ook de werkweek in Ermelo nog goed te herinneren. Mijn bijnaam was kakelkop. Ik heb nooit goed begrepen waarom.

  St. Lambertus Basisschool, 1967

  ?