Ontdek PLUS

Caroline Lettinga

Kent 1 personen

Geregistreerd partner , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caroline Lettinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Caroline Lettinga heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tekenles van Stork, Nederlands van Piet Keizer, Aardrijkskunde van De Bruin en van Teuntje, Biologie van Schaminee, Duits van Herr Vriens (die heb ik pas nog gesproken.

  Tekenles van Stork, Nederlands van Piet Keizer, Aardrijkskunde van De Bruin en van Teuntje, Biologie van Schaminee, Duits van Herr Vriens (die heb ik pas nog gesproken...). Engels van Van Aaken, die paste geloof ik niet helemaal in het schoolbeeld, maar ik vond het een fantastische vent. Gave musical (1978?) voor het 60 jarig bestaan. Samen met Elles Schapendonk, we speelden de nonnen die de stukjes aan elkaar praatten en zongen. Yolanda en Peter hadden de hoofdrol, "vergeet maar dat ze allemaal zo moeilijk voor je doen", prachtige teksten en liedjes! Ik vond de na-schoolse activiteiten een stuk leuker dan de lessen, maar dat is hopelijk begrijpelijk.

  Gertrudiscollege, 1976

  Klas 1 Juf Wolters, lette altijd op of je je nagels wel schoon had, Klas 2 Juf Hazewinkel, Klas 3 Kwestro (kon zo mooi vertellen), Klas 4 Meester Blenk die altijd een deel van z'n lunch in z'n baard bewaarde, Klas 5 meester Onno Derks, Klas 6 meester Otte

  Klas 1 Juf Wolters, lette altijd op of je je nagels wel schoon had, Klas 2 Juf Hazewinkel, Klas 3 Kwestro (kon zo mooi vertellen), Klas 4 Meester Blenk die altijd een deel van z'n lunch in z'n baard bewaarde, Klas 5 meester Onno Derks, Klas 6 meester Otten. Roel Pauw speelde op het traporgel (dat heeft het geloof ik niet overleefd), Robbie v.d. Linden werd door Otten nogal hardhandig op de gang gezet. Ik moest nablijven met Sophie In 't Veld, op een vrijdagmiddag. Otten zat in vergadering, vergat ons en we zijn toen door het raam naar buiten gegaan. Eindmusical: Meester Pennelik, met Robbie en Edith in de hoofdrollen. Klasgenoten: Roel Pauw, Robbie v.d. Linden, Aletta Nicolai (de rekenmachine), Annet Laar, Sophie In 't Veld, Leontien Loderus (tot klas 5), Sietze Wagemaker, Hugo Veldkamp, Jan Smit, Bert-Jan van Dam, Bert-Jan Bosman, Hildebrand Huizinga, Wilma, Hesther, Henriëtte Neuyen, Ronald Stuurman, Nanneke Maartense, Teddy Welkers, tweeling Oene-Jan en Corina Stallinga, rooie Henk Lijftogt, Chris van Gulik, Aafke Hummel, Juanita Alonso, Laura Wiggers, Edith Meijerink, Johnny Quiko, Jolanda ... (had een mannetjespoedeltje dat Lady heette!), Reny Wijntree.

  Prinses Julianaschool, 1968

  Pa en Ma Staffleu voor Engels, Vreeken die een wortel kreeg op dierendag, de biologielessen van Van de Berg (hij had rood haar en was zeer verlegen met de les over menselijke voortplanting.

  Pa en Ma Staffleu voor Engels, Vreeken die een wortel kreeg op dierendag, de biologielessen van Van de Berg (hij had rood haar en was zeer verlegen met de les over menselijke voortplanting...), klassenfeesten op de boerderij van Els Abbink en bij Ineke Borgman thuis. Gave tijd gehad! (Ben eind 1976 naar Roosendaal verhuisd, eindjaar 1980 klopt dus niet, maar anders kom ik bij het verkeerde eindjaar te staan.)

  Baudartius College Chr SGM ..., 1974