Caroline Duinker

Kent 0 personen

FOUNDLOVE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caroline Duinker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Caroline Duinker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam halverwege het laatste schooljaar in Aalsmeer wonen en hoewel het dus maar van korte duur was heb ik toch wel leuke herinneringen aan deze school, schoenen uit voor dat je de klas inging, ontzettend lachen tijdens handwerkles van Mevr.

  Kwam halverwege het laatste schooljaar in Aalsmeer wonen en hoewel het dus maar van korte duur was heb ik toch wel leuke herinneringen aan deze school, schoenen uit voor dat je de klas inging, ontzettend lachen tijdens handwerkles van Mevr.Dussen (niet mijn grootste vriendin hihi) en soort werkweek in Bergen aan Zee. Laat blijven hangen in de duinen en dus, bijna iedere avond, op onze kop krijgen....Herinner me een paar namen: Jolanda Dikkeboom? Gert Meijer, Lisa Timmerman(s)

  Jac. P. Thysseschool, 1968

  Ik herinner me Giselle? en ik had een hechte vriendschap met Lieke.

  Ik herinner me Giselle? en ik had een hechte vriendschap met Lieke...achternaam ben ik helaas vergeten. Mochten jullie jezelf herkennen stuur je me een kaartje en/of email?

  Boutesteijnschool, 1962

  vaak op de gang.

  vaak op de gang..lachen gieren brullen..wiskundetaak van Brandes..niet erg..erg verliefd (hihi)... van Pesch..van Mourik..Klazen? (aardrijkskunde..)...Viddeleer (of met een F?) kijk met een glimlach op deze tijd terug..Ronald Bulder, Erik en Hans Schreurs...mooie tijd!!! Jaren later nog vele klasgenoten gebeld voor reunie...maar zelf vergeten te gaan..typisch iets voor mij!! Toch wel jammer. Ik woon tegenwoordig in La Douce France....óók mooie tijden... ;o)

  Snellius Scholengemeenschap, 1900

  ?