Caroline Brekelmans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caroline Brekelmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Caroline Brekelmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heerlijke tijd met veel vriendinnen, heb nog steeds contact met Angelique Vingerhoets, Giovanna Beerens, Roger Peijs, Harriet van Sprang en Marjan Donga(mijn schoonzus).

  Heerlijke tijd met veel vriendinnen, heb nog steeds contact met Angelique Vingerhoets, Giovanna Beerens, Roger Peijs, Harriet van Sprang en Marjan Donga(mijn schoonzus)

  2003, Caroline Brekelmans

  zat in de klas bij Liesbeth Wieggers en we vonden de verkeersles van mr Galle zo leuk, en met pastor Hendriks hebben we nog een schoolreisje gemaakt, ik herinner me nog dat ie in de bus het hardst de liedjes zong met z'n ajax-petje op.

  zat in de klas bij Liesbeth Wieggers en we vonden de verkeersles van mr Galle zo leuk, en met pastor Hendriks hebben we nog een schoolreisje gemaakt, ik herinner me nog dat ie in de bus het hardst de liedjes zong met z'n ajax-petje op. De tijd vliegt enorm want de grote reunie die regelmatig genoemd wordt, was in november 1993!

  2003, Caroline Brekelmans
  ?