caroline bosland

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van caroline bosland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  caroline bosland heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herrinner met nog veel van deze periode, alleen ik ben op zoek naar een oude vriendin en het lukt met niet om haar te vinden.

  Ik herrinner met nog veel van deze periode, alleen ik ben op zoek naar een oude vriendin en het lukt met niet om haar te vinden. Ze heet Marianne Dijkstra. Ze woonde toen in Hellevoetsluis en is gaan studeren in Leiden. Ik heb haar daar nog een keer bezocht en daarna ben ik haar uit het oog verloren. Haar ouders woonden in Hellevoetsluis en haar vader was huisarts. Marianne had ook nog een oudere zus. Mocht iemand weten waar ze is of contact met haar hebben dan zou ik het super leuk vinden als je mij dit laat weten. Mijn emailadres is carolinebosland@hotmail.com. En Marianne mocht jij dit op de een of andere manier lezen, ik zou het leuk vinden je weer een keer te zien en te spreken! Hoe gek het ook klinkt ik denk toch wel vaak aan jou en vraag me echt af hoe het met je gaat! Gr. Caroline Bosland

  Christ. Scholengemeendschap..., 1991

  ?