Carolien Snoeijs

Kent 3 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carolien Snoeijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carolien Snoeijs heeft 12 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de Breitner mavo ben ik op deze school terecht gekomen, maar dat was wederzijds geen doorslaand succes.

  Na de Breitner mavo ben ik op deze school terecht gekomen, maar dat was wederzijds geen doorslaand succes. Ik was punk toendertijd, wist absoluut niet wat ik wou, maar deste meer wat ik niet wou. Autoritair gedrag van de leerkrachten! De meeste aanvaringen had ik met Bergisch, in mijn ogen een vreselijk egocentrisch mannetje met een vreemd idee van hoe de wereld in elkaar stak. En Fopma,iets van een mentrix ofzo. Ondanks de toto-uitslagen op mijn rapporten en alle ruzies met leerkrachten, een leuke tijd gehad met medeleerlingen: Herry Hubert, Frank Terol, Rina Hemelrijk (jarenlang mijn vriendin geweest), Raymond Obdam, Steve Heinze, Sandra Scherpenzeel en nog wat vage gezichten zonder naam.

  Pieter Nieuwland College, 1981

  Ik heb heel weinig herinneringen aan deze school, maar een naam is blijven hangen : mevr.

  Ik heb heel weinig herinneringen aan deze school, maar een naam is blijven hangen : mevr. Keuter of Keutel. En een sinterklaasfeest en het trouwen van mijn juf in een kerk in Diemen, wat ik erg spannend vond.

  Kleuterschool Het Duinroosje, 1968

  Een heel leuke tijd gehad op deze school.

  Een heel leuke tijd gehad op deze school.Een hechte klas.Het 65-jarig bestaan, de afscheidsmusical en nog veel meer.Je kan me melen hoor...! Namen die ik me herinner :Diana, Ellen,Ilona,Guido,Ringo,Rene,Danny, Albertje,Rosalinda,Tineke. Meesters en juffen: van Kooten(die gooide met wissers),Juf Scheepens, Juf Kerkhof, Meijer,hoofdmeester Van Loevesteijn (ofzoiets).

  Willem van Outshoornschool, 1970

  ?