Carolien Buter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carolien Buter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carolien Buter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vele goede herinneringen aan Juf Benneker, meneer Assen en zelfs pastoor Dernison (al was dat laatste vooral omdat het zo leuk was zijn hoed stiekem op te zetten als je koffiedienst had).

  Vele goede herinneringen aan Juf Benneker, meneer Assen en zelfs pastoor Dernison (al was dat laatste vooral omdat het zo leuk was zijn hoed stiekem op te zetten als je koffiedienst had)

  st Walfridus, 1975

  Veel goede herinneringen, kijken of je naam op het bord stond in de pauze om je te melden bij de rector, Theater '84, stroopwafels in de soos, stiekem een joint roken in de pauze, geschiedenislessen van Johan, Frans van Simonnetti (met zijn leuke quizes v

  Veel goede herinneringen, kijken of je naam op het bord stond in de pauze om je te melden bij de rector, Theater '84, stroopwafels in de soos, stiekem een joint roken in de pauze, geschiedenislessen van Johan, Frans van Simonnetti (met zijn leuke quizes voor de vakantie) Nederlands van Marja, Gym van Laar. De laatste twee jaar veel lol gehad met Helene en Madeleine, daarvoor met Sara-Joan en Sindy en Kim en Camilla.

  Maartenscollege, 1981

  ?